Лекарство против задушаване, запек и разстройство

2009
11.09

Както писах в предния пост (цврък за късопапетните), за някои от вас ми е любопитно как успявате да дишате изобщо.

За да избегна тежестта на съвеста ми (не че гниди като тия дето се хващат за такива елементарни измами могат да се класифицират дори като homo, та какво остава за sapiens), реших да не отговарям на нито един от коментарите по предния пост. *

За сметка на това ме гони съвестта, че някой може да хване запек  докато се опитва да разкодира защо „отивам да се гръмна“, или разстройство при мисълта че такава велика личност като мен би могла да изчезне от този свят и това да обезсмисли жалкия ви живот. Не, не ме гони съвестта заради вас, а защото някой може да чака за тоалетна докато вие прекарвате вълшебни мигове в напъни да разгадаете мистерията … а този някой има шанса да е човек.

Факта, че някой би си купил суитчър за 200 лв, па дори и носещ марковото наименование „Червен бряг“** ме кара да изпитвам неистова уплаха при мисълта, че въпреки всички факти може да живея вечно и да търпя такива глисти във същата вселена.

Второ ниво на обидата е, че този някой е не само достатъчно прост да вярва че суитчъра струва повече от 20 лв парчето (и така сумарно 100 лв за петте), ами безропотно да набута в сметката на шибаняците които са приложили тази схема*** около**** 5777 лв.

А факта, че някой е в крайна сметка е спечелил тъпите тениски и се е радва***** за това …

* това е сравнително лесно понеже никой не е и коментирал
** да, La Costa значи „брегът“, защо да не най-извесния български бряг
*** схема в смисъл на … абе ебете си майката това си е шибана измама
**** ходи се гръмни
*****радва доколкото един глист може да се радва че току що не е бил изсран от прасето

Tags:

One Response to “Лекарство против задушаване, запек и разстройство”

  1. URL казва:

    Rattling clean internet website , thanks for this post. 902312

Your Reply