Мале, как може да сте толкова прости

2010
01.22

Днес поразгледах статистиката на сайта, и забелязах из логовете няколко фена, дошли тук от Гугето след заигравка с търсачката с термините „goli kurvi“ и „ebavka s cigani„.

Колко просто парче требе да си да търсиш „goli kurvi“!?!? КАКЪВ ДРУГ ВИД ИМА?! Истинския мъж знае, че няма друг вид курви освен голите, всичко останало позьорство, „ау-ще-ми-се-размаже-грима“-си и „ама-аз-не-мога-да-правя-такива-неща“-стници. Писна ми от курви на думи, ама аха да опре яйцето до дупето, и се почва театъра.

За да ви спестя канските мъки от напъните за мисловна дейност, (и да спестя сметката за трафика който смучете, паразити недни) лапайте снимки и клипове и бегом оттука. И без това мама ще ви се кара да си лягате след малко.

В тоя ред на мисли, вярно трябва да си много ограничено същество, за да използваш кулминацията на хиляди години човешки труд, инжинерна мисъл и технологии (като Интернет), за да търсиш нещо което го има във всяка библия. Говоря за ксенофобията, расизма и клинично лудите пророци, разбира се, макар че в моята библия има бая голи мацки, да разведри иначе скучноватото овчарско фентъзи.

И следващия път с Гуги търсетеebavka s kreteni koito ne znayat kak se pishe na kirilica no sa IstinskiPatrioti(R) chestna duma“. Може да намерите нещо по в тон с умствения ви багаж.

3 Responses to “Мале, как може да сте толкова прости”

  1. Atanas Boev казва:

    Потърсих в Google „ebavka s kreteni koito ne znayat kak se pishe na kirilica no sa IstinskiPatrioti(R) chestna duma“, и само твоя блог излиза :)

  2. Ekaterina казва:

    Идеално изказана грозотия. Срам ме е, че се радвам, че мога да прочета нефелната истина в този точен вариант. И ме е срам от нея като цяло

  3. [...] Мале, как може да сте толкова прости [...]…

Your Reply