Вегетарианството води до тежка шизофрения

2010
03.15

Днес случайно попаднах на това парче антимесоядна пропаганда. Беше си бая забавно, като до края не успях да разбера те всъщност смеят ли се или зарибяват за вегетарианството. Ето любимите ми цитати.

People are more violently opposed to fur than leather, because it is safer to harass rich women than motorcycle gangs.

– Alexei Sayle

Most vegetarians look so much like the food they eat that they can be classified as cannibals.

– Finley Petter Dunne

Накрая филмчето завърши с призива да идем на goveg.com … Смешници!

Meet your meat … какво, все едно не съм клал прасе?! Нагла лицемерна кампания, целяща да привлече повече финансиране на различни терористични организации – PETA, ALF и клонингите им – като се възползва от емоционалния изблик на хората. Ама що не дойдат да заплашват някой на мотористки събор, а? Щото знаят, че прибират зъбите в торбичка.

Къде изчезна уважението към честно трудещите се мъже, които с кръв на ръцете си ни доставят месото, от което имаме нужда да живеем? Които правят красиви, удобни и функционални кожени дрехи? Кожата не предизвиква алергични реакции, здрава е, нагажда се към тялото и така нататък.

Най добре го казват в Саутпарк:

Dr. Doctor: He’s very luck you got him here when you did. He was in a very advanced state of vaginitis.

Randy: Vaginitis?

Dr. Doctor: It occurs when a person stops eating meat. Those sores on his skin were actually small vaginas. If we hadn’t stopped it in time, Stan would have eventually just become one great big giant pussy.

Само някакви задници тръгнали да ни обясняват, че тъй като едно дете не би убило зайче, значи да се убие зайче е грешно. Ама акайте си в памперси като децата и оставете света за истинските хора, а не за путки.

12 Responses to “Вегетарианството води до тежка шизофрения”

 1. Longanlon казва:

  хех, че дете не би убило заек може да каже само някой, който не е чел том сойер :P

 2. admin казва:

  long, тва е друга бира. Ако става на въпрос децата са садистични и злобни създания … ама дори месомразците да бяха прави в тезата си за сладката идилична картинка, пак са по-фул-ъф-шит от софийската канализация.

 3. Чайникът на Ръсел казва:

  Веганите са идиоти. Period.

 4. sickdreamer казва:

  И веганите са идиоти, защото?….. Уважението им към живота се простира отвъд собствения им вид – към другите видове, носещи живот?

 5. admin казва:

  Да.

  И щото са задници (влизат ми в територията). И защото не защитават животните, а защитават ПУХКАВИТЕ и СЛАДКИ животинки. Демек, страдат от напреднала фаза на vaginitus.

 6. Светослав Бацоев казва:

  Относно „емоционалния изблик“ – разликата м/у тях и теб е никаква.

 7. [...] Вегетарианството води до тежка шизофрения [...]…

 8. honte казва:

  Тъй като от 5-10 години не ям месо, се почувствах засегнат. Първо нека отбележа, че не комуникирам с други немесоядци, защото това ми прилича на да си направим клуб на левичарите срещу десничарите. Яденето или не на месо е нещо което си е твое лично или на съдбата решение и е ТЪПО да го манифестираш. В единия случай скачам на бой, когато чуя проповед за вредата от месото и избиването на животните, в другия ме спират да не се стигне до 116 от НК, когато на маса разни разбирковци ми развиват теории как неяденето на месо, автоматично означава, че обичаш своя пол и животните, следователно си зоофил и педальонец, евентуално и боклук. А за комплексарските амерички видеа срещу вегетарианците, тойота приус, арабите, дарт вейдър и т.н. не мисля че има сми да се беседва – достатъчно е да се смея на това по колко дилетантски начин се опитват да осмеят поредния враг на дебелия, тъп народ. Толкоз!

 9. sklep online казва:

  Wow, wonderful weblog structure! How long have you been blogging for?

  you make blogging look easy. The entire look of your site is great, let alone
  the content material! You can see similar here e-commerce

 10. Ramonhab казва:

  Opened up an intriguing read – let me share this with you https://mgopu.ru/realty/6097-pochemu-mnogie-deushki-hotyat-rabotat-v-eskorte.html

 11. RandyAdady казва:

  Came across a unique piece – be sure to check it out https://betpromocod.zencast.website/episodes/betpromocod

 12. Kristi_A казва:

  You have remarked very interesting details!
  ps decent internet site.Blog range

Your Reply